Tou cestou z dál
a v dál
se plahočí povzdech pondělního rána.
Trochu zanedbána
se cítí
spravedlnost
Okouše kost
a má
skoro dost.
V pondělní dopoledne
Sedne u cesty
Bledne
Cigareta v zubech něžné ženy
Polednem zasloužený
odpočinek
Uplete ze vzpomínek
oprátku
Ještě kouříš?
Smrtí to nekončí
To si nezasloužíš.