Proč jsem tak marná?
Proč nejsem
milá spokojená slepička,
co se na všechny usmívá
a nic neřeší?
Hodná hospodyňka,
co má doma uklizeno
a nezakopává o rozházený věci?
Hodná dcera,
co vždycky zavolá?
Hodná holka,
co je pořád milá na svého přítele,
i když jí sere?
Proč kurva nejsem,
aspoň trochu normální?
Všechno by bylo o dost jednodušší...
... ale zase proč projebat celý život kvůli troše zjednodušení!