Anotace: Momentka
Neříkám, že mám to pod kontrolou
že mám se pod kontrolou
můžeš tu na malou
chvíli ještě zůstat?
jen tak vedle mě dejchat, žvejkat
a nevstat a nevstat a nevstat
nevim, co jako je, že nemůžu přestat
vstřebávat ty gesta
do svýho čela je vměstnat
do svejch mozkovejch trolejí
proč nemůžu přestat myslet na to
až budeš chtít odejít
obejít
tě i všechny mý pravidla
zbourat svý úzkostný svodidla
stejnejma chybama se ztrestat
nemůžu přestat a přestat a přestat