dnes bude výmyk na hrazdě
a řekl to dost důrazně
hrazda mi fakt nešla
ani šplh na laně
v životě i pravda mě přešla
když táhli mě ke Straně
v studený místnosti
studený lidi
byli v mé blízkosti
a chtěli mě zklidnit
chlast mi pomohl
vítězně se doplazit
do roku 1989