V osudu tišící se
o příboj myšlenek
jsem půl v tobě
půl duše mé
tichá
než rozbouří se den
amulet pro štěstí
bolest i lék
dotek
co ráno hladí déšť
tma
krok
stín
někdy pravda i lež
láska
v rámu
na věky věků
jen jedno mé jméno
tiše řeknu
já...Katka...