Bezvýznamná
Otrokem vášně
v tichu předpokoje
prší urážky z nebe u orloje
maličko si to zaslouží
vždyť přeci
nutí tě smát a "NECHCI"
Naposledy
cítíš v zádech
ohnivého mrazu nádech
Malované pouťové trápení
obviňování staví zátaras
napospas i předobraz
Procitám už to není sen
Ničí poslední
a první
zadupává do země
Když křičí
vezmi si MĚ
Přečteno 241x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková, Fany
Komentáře (3)
Komentujících (2)