Maminko, mizíš mi.
Říkali: čím si budeme dál, tím si budeme blíž.
Ale čím jsme si dál
tím jsme si dál, maminko.
Víš, ty jsi byla vždycky dravec a já něco jako... houba.
Tak chápeš, že ty rozhovory nestály za moc.
A tohle není žádná báseň,
je to jen matná vzpomínka k zapomnění
k uzoufání trpká ve své sladké slanosti.
Vzpomínka na tvou tvář,
když ses mi ještě
uměla smát.
Některé vztahy jsou bolavé i po smrti, chápu to, ale máma je máma, pořád se snažím, bez třech teček.
08.03.2017 22:33:59 | Philogyny1