bující šlépěje hranice lží
ve lži žít a zemřít
ta smrti blízká sázka
jež velebí těla
jež okopává hroby
velehory ječí
bijí býci na poplach
zítřků zkamenělých dvířků
co skrývá ona roztržitá souhra
náhod
náhot
nahota
dábla uvnitř těla
těla
těla letěla vřetena vtělená do těla nehynoucí práznoty
nicoty
co ty to ty umíráš uvnitř mě
uvnitř jiskernaté soli
soli ryzích zítřků
soli dravých ptáků drahých drahokamů
soli kouzelných mrakodrapů ve výšinách lesů
duše
dusící se na hraně propasti
přelet dusí dusotá ona mláda ta káňata
nad přeletem duny vln
avsak tyto slova jen plavou v jezerni vode zitrku
z vesmiru bijí na pospas ke zvonu svobody
bim bam bim
bam bim bam
bim ham hamaka kolébá v báni
duše duše duše tluče buší šepotá
ššššššššššššššššššílenství blekotá
bytostní scénérie koliště na kolenou nesou
onu tvořící verbeš
v permutaci v neskonale
pekelné hanby.
ha n ha by bytostni bytim v této zemi
na zemi v leonové zemi
vzívá ve mě zkamenělá hradba zjevně
ze mě z řečiště čirých slov
on ze slov loví v propasti Komtesu.
komtesu unesu k nebesům
nehynoucí spásy ach ty vnady
dráhy temné oněmí
přichází blouzní nalezá
nicotou se zaléká
uvnitř ní nic není
je to boha pusté zjevení.
nijaká niagára střemhlav padá