Pytlácká
zastřihnout konečky vlasů
u svých rtů
slova co nechceš víc slyšet
poslepu vystřelit
trefit cíl
myšlenky míjí dál tiše
zastřihnout do kůže
trefit střed
zvěř brzy uženeš štvanou
miláčku ztrácíš vkus
nemyslíš?
a stárneš
tím lovem
na číhanou
Přečteno 307x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Kubíno, Amonasr, Fany
Komentáře (1)
Komentujících (1)