Anotace: věnováno, těm co se nebojí nést ...
láskyplná...
17.03.2017 23:42:18 | zelená víla
jsme sestřičky co mají dar ... není to zásluha, jen milost ... když jsem ji věnovala, myslela jsem nejvíc na Tebe Év .... děkuji moc :-)
18.03.2017 22:27:08 | Malá mořská víla
Ruší nepatřičná velká písmena na začátku některých řádků, škoda, ale tipa dáju
11.03.2017 10:28:41 | aravara
Jaroušku děkuji hlavně za to, že Ti stojím za upřímnost.
Snad už je to lepší a budu toho muset upravit víc. Včera jsem měla neskutečně budující rozhovor s velmi literárně znalým člověkem.Hodně mi otevřel oči s formou a frázováním.Jsem za taková setkání velmi vděčná i za Tvůj přístup ... díky :-)
11.03.2017 22:04:50 | Malá mořská víla