Odlišný názor
Najednou na ničem
už nezáleží
Prázdné zbytkové ticho
zkrocené nenávistí
Na co si to hrajeme?
Vlastně se vůbec neznáme!
Bolí to víc a víc
a ubližuje tak akorát
ani strach to neumí líp
Milost nás nečeká
Opusť mne uvnitř,
PROSÍM
Přečteno 264x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Cappp, bogen, jitka.svobodova, Jin&Jang
Komentáře (6)
Komentujících (3)