Anotace: ...
Pod mými okny se shromáždil velký dav
Zvědavě snažím se rozpoznat, o čem se baví
Mumlavý starcův hlas čte čísi epitaf
Prý mi přejí po smrti hlavně to zdraví
Sahám si na tváře a jsou fakt ledový
Nohy mám pod sebou bez citu
Jak se to stalo?! - To se už nedovím
A moje tělo bezvládně leží tu
Dav byl přehlušen zvukem tramvaje
Přijel můj ranní spoj
A já, citu nemaje
Prohrál jsem o soucit poslední boj