Jo, je to nejednodušší řešení. Jako mladý jsem napsal. "Ztratíš-li lásku, kup si nový oblek." Na povrchu to vypadá, že jsem cítil potřebu jít dál. Dnes vím, že ten nový oblek mě má změnit tak, aby to příště nedopadlo stejně.
15.03.2017 06:48:07 | VEDz RVAHEs
...takže vlastně žádná druhá šance vpodstatě neexistuje?
Nebo co?... jenom coexistuje a není vidět?
15.03.2017 10:36:10 | ricda