Od té doby, co jsme se viděli
mi přibylo pár šedých vlasů
ale nenašel se nikdo
kdo by je pohladil
Od té doby, co jsme se viděli
na mé tváři jsou další vrásky
napsány životem
ale nikdo je nezahladil svými polibky
Od té doby, co jsme se viděli
se do mé duše vryly další šrámy
ale nikdo je nechtěl vidět
…protože všichni touží být veselí…
Od té doby, co jsme se viděli
přešlo již mnoho dní
dní, kdy život běží
svým vlastním tempem a silou
Proč se mi zdá
že Ty dny jsou tak dlouhé…?