Anotace: Prostě zánět kam se podívám, nemocná jsem a ještě dýl budu, tak jako odpověď na otázku "co ti pan doktor řekl", sepsala jsem jednu blbost za druhou, ale nebojte, děti, pravdivou. (Jsem nadopovaná práškama, prosím, berte s rezervou! Haha.)
...já se nesmála, ale zaníceně zvolala: doktor z Pardubic, ať jde do Prčic! Přeji brzké uzdravení. :-))
16.03.2017 02:10:06 | Iva Husárková
Stejná myšlenka mi proudí dennodenně hlavou!
Moc Vám děkuji. :-)
17.03.2017 01:38:07 | Liška Scout
...budu poctěna, když mi potykáš, Lištičko, ve skutečnosti bych toho doktora vzala po hlavě pánvičkou... :-))
17.03.2017 03:21:00 | Iva Husárková
Mohla bych ho pozvat na večeři a pak ho tou pánvičkou majznout. :-)
V pondělí musím na kontrolu, už do Pardubic, pokud na něj narazím, tak ho možná přerazím! :-)
17.03.2017 21:27:02 | Liška Scout