Již ve věku vlasů šedivých,
když tělo neslouží jako dříve,
z velké části již svalů lenivých,
zůstali vzpomínky po vlasech hřívě.
Po děvčatech zůstal pouze smutek,
závrať z milování je v nedohlednu,
již i z myšlenek mizí lásky skutek,
stejně jak peníze, které míří ke dnu.
Franto, jsi mě vyděsil, ale vím, že se jen tak lehce nevzdáváš... s jarem přijde nová naděje... ,:-))
17.03.2017 03:24:15 | Iva Husárková
Zůstaly vzpomínky po vlasů hřívě.
Nikdy to nebude už jako dříve.
Na peníze s*er oni budou mi ne...
16.03.2017 06:57:30 | Cappp