Žena
Předstírat štěstí
Být smutná žena
Navždy ohrožena
Brát život se ctí
Být dámou lestí
Z času vytržena
Se navždy mocná žena
Za svou bolest nemstí
Zaslepena mocí
Ladným krokem
Vykračuje nocí
Když tu v niterní válce
Zahlédla okem
Líbeznou smrt v dálce
Přečteno 504x
Tipy 4
Poslední tipující: annav, Cappp, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)