Ptáci bez křídel
odnáší mě
se mnou si hraje
sem tam sem tam . . .
už nemám
dosah
na břehy ty pevný . . .
a napořád
je se mnou strach
snad z nových jar . . .
a všechno teď ztratilo
svůj řád
smysl
tvar . . .
jsou tam
stíny mý temný . . .
odnášíš mě, živote
kam?
mé rty se ptají
nevím . . .
už se nebráním . . .
ptáci bez křídel taky
nelítají . . .
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts