všechnno už si napsal a řekl
živote
v asfalto-betonovém světě s PET láhve
jsi neproniknutelně uzavřel
průtok myšlenek
které nás přesahují
a pořád do kola se omílají
slova i činy
ve snaze prodloužit marnost
která stejně jednou skončí
v prachu betonové dálnice
jež se prohnala světem gigabytů
ke konečné otázce
a to je všechno?