Lapen mezi paneláky,
kouřím tiše na balkoně.
Vidím beton, slyším ptáky
s otázkou, co zbude po mně...
...plivnu dolů za zábradlí,
přemýšlím nad vlastním skonem.
Zmrzačený tělo spadlý.
Proč je trávník pod balkonem?
...aspoň kousek přírody
mezi domy jen pár stromů
sněženky hned pod schody
panelák je moje "domů"
23.03.2017 08:44:54 | nepřihlášený komentátor
fialky a sedmikrásky
dokreslují kolorit.
Lidé jdoucí na procházky
mají se kam uchýlit.
:-)
23.03.2017 09:19:55 | el sereno
vypadnouti z města ven
kde jen třeba řeku slyšet
procítit voňavý den
ne jen z paneláku čučet :-)
23.03.2017 13:13:30 | Kapka
pryč od budov a z aut dýmu,
vidět jara probuzení,
tam k česneku medvědímu,
tam kde dýchá okouzlení :)
23.03.2017 14:01:52 | el sereno
Moje slova, milý hochu
rozletět se jak ten ptáček
z okna dveře dělat trochu
a nepadnout na zobáček
tam kde kraj se třpytí rosou
můžeš potkat lesní vílu
rozevlátou jarem, bosou
láska dá ti k letu sílu
23.03.2017 16:49:51 | Kapka