~❉~
Aspoň kousek přírody
mezi domy jen pár stromů
sněženky hned pod schody
panelák je moje "domů"
Vypadnouti z města ven
kde jen třeba řeku slyšet
procítit voňavý den
ne jen z paneláku čučet
Moje slova, milý hochu
rozletět se jak ten ptáček
z okna dveře dělat trochu
a nepadnout na zobáček
Tam kde kraj se třpytí rosou
můžeš potkat lesní vílu
rozevlátou jarem, bosou
láska dá ti k letu sílu
~❉~