rOzJíMáNí
Rozjímání
Silueta stromu
v noční obloze
Orion skrytý
za mraky
zářící jen
stroze
mlčící poustevník
hledíc na lunu
s nalitou
sklenkou
dobrého
rumu
ve stavu
naprosté
tichoty
snaží se
pochopit
životní
pochody
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, bogen, Jin&Jang
Komentáře (4)
Komentujících (3)