Moc prosím, aby to nebolelo
to VŠE, co k Tobě chtělo...
Anděly pozvu ku pomoci
TY city nejsou nějak jen v mé moci
A vás, co mě rádi máte
prosím, ať vstávat mi pomáháte
A Tobě, kterýs byl milován
přeji mnoho krásných rán
A ten cit, co neuměl jsi nést
rozfoukám světu
a v něm bude kvést...
Prosil marně na kolenou, ať Tě nechaj spokojenou,
Ať Vás všechny pro Váš klid v štěstí nechaj zase žít...
01.06.2017 10:59:02 | jenmravenec