Se sluncem na římse
vzpomínky tajím
s ovocem na míse
barví se, zrají
Tam v dáli za tratí
mnohé les tají
s léty se nevrátí
být s láskou v ráji
Vzpomínky přilákáš
jak hejno husí
tvá duše tuláka
zas dálku zkusí
Tam kde se příroda
nebojí lidí
jenom tam pohoda
s láskou se vidí