Anotace: *
Natáhla ke mně v bílé paži
Tak bičuj se, týrej a křič
Tohle se prostě musí zažít
Podivně zhnědlý petrklíč
Až roztrhám smrtelný tělo
Fialky ve stráni rozkvetou
Něco z mý duše odletělo
Primula veris s pietou
Dobrý na nervy a proti kašli
Potom to ticho, to ticho
Našli, moje rádcové, našli
Krvavý slunce východ
Rozpila se jí rudá rtěnka
Tu barvu by měla ještě zvážit
První jarní prvosenka
Tohle se prostě musí zažít