*
bystřina se pod břehem nevylévá
to až když přestává zurčet a hučí
nebo se hučet učí
a chce už řekou být
je ale rybníkem
za oknem baštýře
světlo jak věčné
v novinách dioptrie nerozezná
lži pravé od levých
snad někdo třetí
kdo už má
- a nepotřebuje.
Jak snadno
si vysníme Spasitele
věřící Tomášové
stojatá voda pod žabincem všechno schová a průzračná bystřina si jen tak utíká... :)
29.03.2017 19:45:01 | Philogyny1
Ano, je to tak... já jsem si neuvědomil, že i tohle tam je, ale fajn! tys to našla...
30.03.2017 00:22:09 | aravara