Každý den
slyším Tvůj hlas,
v uších zní mi
ten Tvůj bláznivý smích,
v posteli
zůstal Tvůj vlas
s myšlenkami
perverzními
v opojném území.
Manželka doma
a Ty ve mně
potápíš se
celý roztoužený.
Tvá vůně, aroma,
cítit jemně
je ve vzduchu;
netrápíš se,
užíváš si zasloužený
pocit nevěry...
Nesnesl bych te zasloužený pocit nevěry.
Já vím. Je to jen báseň.
A tohle pouze reakce na ní...
03.04.2017 17:44:30 | Cappp
...a pak že jsme racionální bytosti...jen do okamžiku než nás počapnou emoce...ty jsou mnohem silnější než my...
30.03.2017 17:46:15 | Jort
Ten si užívá úúúplně něco jinýho než pocit nevěry, ten si připustí až mnohem později a buďto se ožere, nebo ho manželka sežere... :)
29.03.2017 16:56:38 | Slav Milo