Život
Šílené vize
O životě ryze
Číst jako v knize
Že život je krize
Být jenom loutka
Složena z krve
Nechutná choutka
Byla to prve
Být tím, kdo být musím
Být tím, kdo být chci
Sám sobě se hnusím
Srdce, srdce plné rzi
I nadevše jasné
Bezesné noci
Sny, jež jsou krásné
Mají mě v moci
Přečteno 484x
Tipy 3
Poslední tipující: Cappp, Iva Husárková, Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)