Anotace: Do první části maturitní zkoušky zbývá cca 10 dní... Pojďme se stresovat :)
Bylo času, teď už není,
za dva týdny vše se změní.
Nebudeme v klidu více,
čeká nás teď těžká práce.
Odstartuje náš maraton,
než zazvoní poslední zvon.
Pak do lavic se posadíme,
co bude dál? Uvidíme! :)