V mléčnem baru
dvacet deka pochoutkového
ze dva rohliky
dva rumy
tři piva
a navzdory tomu všemu
tady zastavil se čas
obsluha nepříjemná
tak jak to má být
vlezte mi na hrb
s uctivou poklonou
nikomu nic na dluh
Pak domů
navzdory prvnímu dubnu
je pekelný hic
už nechci nic
jen oběd
a pusu
Ahoj, tak jsem doma