a budu čím mít...
každý den je odcházením
odtud tam
kam
v jakou zemi
co smím vzít si s sebou
a budu čím mít naplnit
tu zemi novou
nechť v mé duši vládne
mír a klid
ať tam kam vkročím
vchází odpuštění
vždyť ani já sama nevím
čeho činím
koho ranila má slova
vyřčená či nevyřčená
vždyť i já jsem hříšnou byla
tou
jež na kříž přibíjela
Přečteno 308x
Tipy 16
Poslední tipující: Frr, zelená víla, jitoush, Akyš, Nikita44, Jort, Iva Husárková, Amonasr, Philogyny1, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)