dneska už víš
jak to s námi vypadá
víš, že není
o co stát
i slunce zapadá
a ostatní
nebudou tě
postrádat
je to tak časté
všechno ztratit
tak věčné
najít klid
tak marné
sám se zabít
tak stejné
jako nikdy
nebýt
jasně už vidíš
tváře hnusný
trpce dál žiješ
svý divný dny
cítíš, že máš
toho plný zuby
vše je tak
nějak naruby
zas převrátili
slovama
náš svět
vzhůru nohama
však najdeš si
správnou představu
když se sám
pevně
postavíš
na hlavu