Hříšnice
Vzpomínáš,kdy to začalo?
Já byla vcelku nevinná
a z tebe blažená
možná i smyslů zbavená.
Ale ty si to neviděl,
byl si zaslepen chtíčem
a vůbec ses nestyděl.
A já hloupá naivka,
neschopná to skončit .
Pořád jsem doufala,
byla jsem tak troufalá..
pořád jsem věřila..
Přiznávám,
že jsem s tebou hřešila,
i z toho mála jsem těžila.
ty si mě ale (s)prostě využil
tím, že si se mnou nestydatě souložil.
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: Aiury, Poetik, Iva Husárková, Jin&Jang
Komentáře (3)
Komentujících (2)