života běh
Anotace: ...Leničce ...a nejen jí...
vysvlékli tě z šatů děvčátko
z bílých šatů
tolik ses těšila na první bál
jak budeš vlát s větrem
svobodná
v čistých očích hvězda zářivá
vysvlékli tě z šatů děvčátko
s přáním
pohřbít tě zaživa
ubít v tobě lásku
touhu
moci se vznést
vysvlékli tě z šatů děvčátko
z bílých šatů
chtěli tě uvěznit
to abys s nocí mlčela
touze však nelze odetnout
křídla
touze nelze postavit hráz
již tak němé - nelze vzít hlas
naslouchej větru
naslouchej němá
cítíš jak proudí jím
života běh
utíkej utíkej neboj se
leť
The Sacrifice - Michael Nyman
Přečteno 434x
Tipy 16
Poslední tipující: Iva Husárková, jitoush, Frr, Donne, Philogyny1, Fany, Amonasr
Komentáře (5)
Komentujících (5)