Anotace: věnováno
Roztrhej den
a zahoď mrak
noci jsou lži
v barevných snech
buď jenom tak
špičkou lžičky
do krusty zaťukat
žabky házet
jít po hladině
buď jenom tak
slepce dál veď
cestu už znáš
v Tobě je zem
a slunce naopak
páči sa mi...krásna, jednoduchá...
13.05.2017 16:53:29 | maryshka
cítím z ní pohodu a originalitu,za to dík.
film je úžasný a já zbožňuji tu hudbu v ní.
30.04.2017 08:47:09 | Danger
Miluju ten film! Krása, která mě vždy dostane! :-)
25.04.2017 07:27:07 | maková dívka