Jsem tak šťastná.
Jsem tak skvělá.
Usmívám se.
Jsem tak pravdivá.
Jsem tak ...
uvěřitelná!
Zrovna dnes,
když uvnitř umírám
s každým nádechem.
jsem nejvíc uvěřitelná.
Chcípám za úsměvem.
Jsem tak ubohá,
jsem tak ztracená,
jako klaun
na narozeninové párty 13 ti letého kluka.
Zabij mě!
Zakryj mě!
Zakopej mě hluboko!