Děti, buďte veselé,
mně je divně po těle,
asi trošku smutno je mi,
bez vás divně v této zemi,
opouštíte nejen byt,
(to už radši nechám být)
ale i náš krásný kraj,
zrovna když tu bude máj...
Až budete za vodou
za tou velkou dálavou
modré nebe nad hlavou
ať vám slunce s nadějí
úspěch, radost popřejí!
V duchu budem s vámi taky
pak sbalíme saky paky
uděláme velký skoky
přes moře, tam do zátoky
kde je voda čistá, prima...
Jen se z dáli ozývejte
aby nám nebyla zima.
Dobře se tam všichni mějte
zatím voláme vám vivat
!