Cestující
Anotace: Sedím ve vlaku plnym lidí dočista sám pouze s pohledy spolucestujících dopadajících na mé záda z...
Sedím ve vlaku plnym lidí
dočista sám
pouze s pohledy spolucestujících
dopadajících na mé záda
zatímco mé myšlenky
volné poletují prostorem
mezi námi
Pár metrů či nekonečné propasti
dělící mne a zkřivené ksychty
každodenních rutin
Vzhlédnu a stanu tváří v tvář
samotnému pokladu dnešního dne
Napůl bdělí napůl v kómatu
klátící se týpek a linoucí
se odér alkoholu
Mozoly a špína vritá do ruk
oblečení které jistě
vidělo lepší dny v
kombinaci ze které se
člověku chce zvracet
Stoprocentní nevkus
mastné vlasy neupravené nehty
Cesta pijáků kteří již ztratili
jakékoliv naděje
Komentáře (0)