Rozprášená kapilára souhvězdí
hvězda
potulující se torioidní dvourozměrnou paletou
nad soumrakem černé díry
Necitelný netvor se slzou v oku
v kapce esence zbytnělé krásy
rozpíjící se na tváři
stékající tvárnicí lemující červánky v líci
na konci cesty
VIVIDNÍ DÍVKY
citové metamorfózy
Stále se obracíte
Stále lapáte po radě
V té řadě mnoho vás sídlí
však nemohu pomoci sobě samé
Já lapám po dechu
Hořkost citelná v husté omáčce důkazů
zůčtování pravic prašců zbytnělých kruhů
Zábava
utápět se ve své nicotě
Jo to mě baví
zbídačená tvář
pod víčky modrá zář
koneckonců jsem to Já
Já nekonečně průhledná
všem otevřená
bezbranná
a nahá
připíjím na chameleóní spoušť