cestou...odpuštění
Anotace: cestou...odpuštění...cestou...návratu
cestou k tobě je odpuštění...
jak těžké
milovat své nepřátele
jak těžké
hledat slova
matce
jíž ve válce vzali syna
cestou k tobě je odpuštění...
jak nezeptat se
koho je to vina
když dětem bere se úsměv
a místo pohlazení
jen bití a ponížení
cestou k tobě je odpuštění...
jak těžké doznat
synové a dcery jsme
zatoulaní
že navrátit lze se pouze
skrze tvého syna
cestou jeho odpuštění...
Přečteno 464x
Tipy 24
Poslední tipující: Akrij8, Pamína, jitoush, Amonasr, enigman, Sunflower, Philogyny1, zelená víla, Marcella, Iva Husárková, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)