Dveře otevřené . . .
nechám ti
dveře otevřené . . .
někdy možná se vrátíš
ať nemusíš hledat klíč
od duše co kdyby byla pryč
na stole kafe uvařené
ještě mám . . .
a když cedulku otočíš teď
tak stojí tam
přijdu hned!
však víš . . .
čtenářům
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts