Anotace: ___
Grošované koně po bílých lajnách černých skal
s nocí jsi doháněl
teď utíkáš
a zvony jsou potichu
chybíš ve vlaku bez kolejí
co neměl jízdní řád
a nikdo nechce děkovat
za vstupné co byl život
byl jsi pryč příliš dlouho
a já zapomněla
vařit naše oblíbené jídlo
zapomněla jsem se smát