VENNA PERON
Matadorské kličky
koryda za víčky
rudě tančí pozpátku
V mrazu
chvíle se krátí
odkud se bere
bolest osamění
Vnitřní utrpení žehná
srdeční nesnáz
přestává se kát
začíná se bát
pozvání z nenávratna
naposled i napořád
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Pavel Vlček, Jin&Jang
Komentáře (3)
Komentujících (2)