Anotace: Takže pro změnu zase přidám jeden rispet.
Proč se zlobit, milá paní,na to vaše zrcadlo,chápu, že ten pohled raní. rozbít vás ho napadlo.Střepy ale málo změní,mládí prchlo, už tu není.Těžko bude rada jiná,jen rokům se přičte vina.
PoSTavit se k němu zády neuvidí roků vady :-)
16.05.2017 14:08:37 | Kapka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?