Pro Christophera Johna Boylea
Anotace: co byste furt chtěli
Plamen svíčky tancuje
po hraně od skleničky
Vlní se do rytmu písničky
hořké ve své příchuti
Nedostatek vosku ho však přinutí
stejně jako neúprosné minuty zhasínají životy
upustit od žhavého tance
Bratře a spřízněná duše
zahrej mi
pokud ještě můžeš
poslední Píseň
Ani tak labutí, jako tu
která si vynutí
úsměv namísto žalu
a zapálí oheň jiný
oheň mého srdečního svalu
Přečteno 325x
Tipy 7
Poslední tipující: Bludimíra, Frr, jitka.svobodova, hanele m.
Komentáře (1)
Komentujících (1)