Anotace: La Vie
Je mi už pět let
a teprve třicet
Pořád ještě
hážu rohlíky kachnám
z mostu cestou ke kaštanové ulici
Co bylo, je
Usnul jsi mi v náručí
Halí, belí
Cítím na sobě
Tvou malou tíhu
Dávno jsi nás s tátou přerostl
Je, co bude
Babičky
dělají svačiny
mám ráda Tvou poezii, je mi skoro šedesát, pořád házím rohlíky kačenám a dělám svačinky svému šestnáctiletému synovi a se tmou tančím v krajkových punčochách... :)
20.05.2017 22:33:58 | Philogyny1