Anotace: je to jeste sranda?
Mám já muže
bez malíku na noze
doufám,
že mu tenhle zákrok
i ten pobyt v Donem
pomůže
Vždy to musí být sranda
Kdo neumí padat
Nemůže začít létat
... a třeba právě o tom to je
21.05.2017 09:38:17 | VEDz RVAHEs
znám jednohobez palců, špatně se mu drží rovnováha...
20.05.2017 22:37:30 | Philogyny1