Tabule
TABULE
Procitám k pravdě, která váží tuny a na prsou bolí .
Přestávám dýchat, sedám si a myslím na cokoli.
Nohy se klepou a oči nelze otevřít.
Přišel čas jen tak o životě snít..
Do korun stromů mířily mé kroky
Nad zemí létala jsem celé ty roky
Však z výšin jsem spadla a
teď brodím se bahnem .
Ztratila jsem křídla a už vůbec nejsem tygrem .
Létat už neumím z výšek mám jen strach
Ničemu nevěřím vždyť křída je jen prach.
Když osud maluje pohádku života - že slza ji nesmyje?
Kde je ta jistota?
Přečteno 402x
Tipy 7
Poslední tipující: piťura, Fany, Dreamy, Jin&Jang, Harold Smiths
Komentáře (5)
Komentujících (3)