Anotace: +
jsem ráda, že jsem objevila, přečtu toho určutě víc...
27.07.2021 00:16:23 | Sonnador
jé, děkuji! já se tady po strašné době zase rozkoukávám, to je let, co mi naposledy zasvítilo červené upozornění na komentář, úplně jsem zapomněla, jaké to je :D děkuji, že jsi se zastavila :)
27.07.2021 00:29:23 | Já Esther Ruth
Nevím proč, ale podle názvu jsem si představil chodící beránky v obilí a vytvářející tím podivné obrazce... V tomto ohledu jsem tedy zklamán. Ovšem jinak parádní věcička.
29.05.2017 13:30:56 | Koblížek
Díky. Na druhou stranu, to by tu místo básně měl být spíš obrázek, abyste zklamán nebyl :)
29.05.2017 15:20:03 | Já Esther Ruth
Převelice hluboké..
28.05.2017 15:52:32 | jenstín