Anotace: 28. 5. 2017
Seděla v křesle.
Jak to, že jsem si nikdy nevšimla té lásky v očích?
najednou se zdála tak křehká
jak větvička svízele
mámy přece neumíraj
to jenom my stárneme
:-) Přenádherné..
28.05.2017 21:19:37 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA